ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ

Category: Pop Art
Published on 06 April 2011 Hits: 2057
Print

 

Συνοδεύουμε το έντυπο , την σήμανση , την διαφημιστική καταχώριση ακόμα και τα προσκλητήρια των εκδηλώσεων σας, με πλούσιες αυθεντικές εικονογραφήσεις.

Η πολύχρονη ενασχόληση με το αντικείμενο μας δίνει την δυνατότητα να μεταχειριστούμε μια μεγάλη γκάμα από τεχνικές ξεκινώντας από ένα απλό σκίτσο στο χαρτί με μολύβι ή πενάκια και χρωματισμούς με συμβατικά μέσα (λαδομπογιές, ακρυλικά, γκουάς, ακουαρέλες) .

Το φυσικό αποτέλεσμα των αναφερόμενων τεχνικών είναι κατάλληλο για εικονογραφήσεις καταχωρίσεων , παιδικών βιβλίων, εκτυπώσεις μεταξοτυπίας για τουριστικό η διαφημιστικό ρούχο ,comic book και γελοιογραφιών καθώς και προσκλητηρίων βαπτίσεων και γάμου ή να έχουμε φανταστικά αποτελέσματα στην επένδυση τοίχων του παιδικού σας δωματίου.

Φτάνοντας με την χρίση των νέων τεχνολογιών σε ποιό σύνθετα και παραμετροποίησημα αποτελέσματα με διανυσματικού (vector) χαρακτήρα έργα κατάλληλα να απεικονίσουν τεχνικά η ιατρικά θέματα για εγχειρίδια , καταλόγους .

Εμπλουτίζοντας την επιθυμία σας με εικαστικό φινίρισμα που προσδίδει ένα φωτορεαλιστικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με ικανότητες μοντάζ και photo editing ικανά να κάνουν την διαφορά οπού και αν χρησιμοποιηθούν

 


 

Α):

Εικονογράφηση:  I love Santorini για εφαρμογή σε στάμπα μεταξοτυπίας σε σειρά τουριστικών ρούχων.

tamoxifen rezeptfrei pillen bestellen dapoxetin 60 mg rezeptfrei kaufen

 

Β & Δ):

Comic Book  «Η ΤΟΛΜΗρή Τερέζα» ένθετα σε κυριακάτικη έκδοση και ολοσ έλιδες καταχωρίσεις  σε περιοδικά έντυπα.

 

Γ):

Εικονογράφηση ιατρικ ού περιεχομένου για τον ισότοπο angioparemvasi.gr

 

Ε):

Εικονογράφηση: Donkey Island Ierapeta  . . .project για την προώθηση Νήσου Χρυσή (Γαιδουρονήσι)